Suuri suomalainen kirjakerho

Suuri suomalainen kirjakerho
 • Suomen suurin kirjakerho tarjoaa valtavan valikoiman ilman ostopakkoa
 • Valitse 3 kirjaa 1€/kpl (+ postikulut 6,90€)

  Suuri suomalainen kirjakerho on Suomen suurin ja edullisin kirjakerho. Kirjakerhon valikoima on valtaisa, ja voitkin ostaa kerhon kautta kaikki Suomessa julkaistut yli 118 000 kirjaa. Kirjakerhoon liittyminen, vaikka netin kautta www.sskk.fi, ei tarkoita ostopakkoa. Sinä valitset mitkä kirjat ostat ja mitkä peruutat. Kerhomme koosta johtuen pystymme tarjoamaan kaikki kirjat edullisesti ja uutuudet jopa puoleen hintaan.

  Valtavat etuudet

  Lähetämme jäsenillemme kuukausittain mielenkiintoisen ja informatiivisen jäsenlehtemme aivan ilmaiseksi. Jäsenlehti takaa, että jäsenemme pysyy ajan tasalla kaikista kirjamaailman tapahtumista. Jäsenlehdessä ilmoitamme myös kaikki ajankohtaiset uskomattomat edut, alennukset ja tarjoukset. Kerhon jäsenet ovat myös Otavamedian etuasiakkaita ja pääsevät nauttimaan muun muassa ilmaisista lehtitilauksista, arvonnoista ja paljosta muusta. Jäsenemme pääsevät myös osallistumaan ainutlaatuisiin ja valloittaviin kirjailijakohtaamisiin tunnettujen ja kiinnostavien kirjailijoiden kanssa. Voit liittyä myös jäseneksi kerhon jäsenpaneeliin, jonka kautta pystyt vaikuttamaan kerhon toimintaan.

  Kirjakerhoista helpoin

  Liittymällä kerhoon et sitoudu ostamaan kirjaa kuukaudessa. Kuukausittaisen kirjan peruminen on vaivatonta ja helppoa. Peruutuksen voit tehdä netissä, tekstarilla, tai puhelimitse. Jos ongelmia ilmenee, voit ottaa yhteyttä avuliaaseen ja ystävälliseen asiakaspalveluumme.

  • Suuri suomalainen kirjakerho on Suomen suurin kirjakerho.
  • Kerhon valikoima on suuri ja monipuolinen, hinnat matalat.
  • Liittyminen kerhoon ei tarkoita kirjojen ostopakkoa, vaan asiakas valitsee mitkä kirjat ostaa ja mitkä peruuttaa.
  • Kirjakerhon jäsenet pääsevät nauttimaan Otavamedian etuasiakkuuden eduista. Liittymällä jäsenpaneeliin voit vaikuttaa kerhon toimintaan.

  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  helena1
  no pitäkää kerhonne kun ette halua uusia jäsiniä
  Riitta
  Jep totta. Suomalaiseen kirjakerhoon liittyminen näyttää olevan hankalaa. Sen voi tehdä netissä, mutta vielä ei ole löytynyt sitä oikeaa sivua. Noin tunnin olen etsiskellyt. Ei ilmeisesti haluta uusia jäseniä.
  Asta
  no liittymään ei kyllä pääse millään

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?