Lasten Oma Satukirjasto

Satukirjasto
 • Satuklassikot digitaalisina
 • Tutustumistarjouksena saat 2kk jäsenyyden uskomattomaan hintaan 4,90€
 • Valikoimaa päivitetään 2 viikon välein

  Lasten Oma Satukirjasto on digitaalinen lasten oma kirjakerho. Valikoima on kerhossa laaja ja kasvaa jatkuvasti. Kirjojen digitaalisuus tarjoaa vaivattomia lukuelämyksiä koko perheelle. Kirjoja ei tarvitse raahata selkä vääränä lomamatkoille, sukulaisiin tai kylään, vaan riittää, että kirjaudut Satukirjaston sivuille osoitteessa www.satukirjasto.fi ja astut satujen ihmeelliseen maailmaan kuin taikaiskusta.

  Klassikot digitaalisena

  Satukirjastosta löydät monet satuklassikot digitaalisina. Satukirjastossa on yli sata ihanaa satua ja valikoimaa päivitetään kahden viikon välein. Satukirjastossa pääset nauttimaan Peter Panin seikkailuista, jännittämään Basil Hiiren tutkimuksia sekä ihastumaan Puhiin, Nasuun ja muihin Puolen hehtaarin metsän asukkeihin. Lasten Oma Satukirjasto on mitä suurimmassa määrin lapsen ja lapsenmielisen käsiin sopiva, turvallinen ja helppokäyttöinen sovellus. Tutustumistarjouksena saat kahden kuukauden jäsenyyden uskomattomaan hintaan 4,90 €. Kahden kuukauden jälkeen tilauksesi jatkunee hintaan 9,8 € / 2 kk.

  Käyttäminen on helppoa

  Satukirjaston saat toimimaan myös offline-tilassa iPadin sovelluksella. Pystyt tallentamaan haluamasi viisi satua, joiden lukeminen tai kuuntelu ei vaadi verkkoyhteyttä. Tämä ominaisuus on kirjaimellisesti kullan arvoinen matkusteltaessa Suomen rajojen ulkopuolella tai kirjaimellisesti loman suunnatessa verkkojen katvealueelle. Lasten Oma Satukirjasto toimii myös android- ja windows käyttöjärjestelmässä.

  • Lasten Oma Satukirjasto on digitaalinen lasten oma kirjakerho.
  • Satukirjastosta löydät klassikot digitaalisessa muodossa.
  • Valikoimaa päivitetään kahden viikon välien.
  • Sovellus toimii selaimessa tai Applen aplikaatiolla, jolloin viisi kirjaa saa luettavaksi offline-tilassa.
  • Liittymistarjouksena asiakas saa kahden kuukauden jäsenyyden 4,9 €, eli puoleen hintaan
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?