Aku Ankka Juriori

Aku Ankka Juniori
 • Aku Ankka Junior on tarkoitettu 3-7 vuotiaille
 • Paketti sisältää kuukausittain ilmestyvän lehden sekä viikoittain päivittyvän tabletilla tai PC:llä luettavan digipalvelun
 • Digipalvelussa 20 lehdessä julkaistua tarinaa ääneen luettuna ja tarina etenee ruutu kerrallaan
 • Paljon lyhyitä Aku Ankka sarjiksia
 • Opettavaisia tehtäviä, joiden parissa puuhatessa lapsi opettelee lukemista, kirjoittamista, matemaattisia taitoja, syy-seuraus-suhteita ja sosiaalisia taitoja

  Aku Ankka Juniori -sarjakuvalehti tarjoaa riemukasta ja opettavaista puuhaa perheen pienimmille lapsille. Se on suunnattu noin 3−7-vuotiaille lapsille. Sanoma Media Finland Oy:n julkaisema lehti ilmestyy kerran kuussa, ja lehden digipalvelussa netissä osoitteessa juniori.aku.ankka.fi on viikoittain tarjolla uusia hauskoja ja mielenkiintoisia juttuja, kuten kuunneltavia sarjakuvia ja erilaisia lukemiseen ja laskemiseen liittyviä opettavaisia puuhatehtäviä.

  Sivuston suunnittelu on toteutettu yhteistyössä varhaiskasvatuksen ammattilaisten kanssa. Aku Ankka Juniorin kautta päästään tutustumaan Ankkalinnan kiehtovaan maailmaan ja lehden sivuilla nähdään mm. Aku kumppaneineen. Lehden sivuilla kerrotaan myös tarinoita muista Disneyn suosikkihahmoista, kuten Nalle Puhista. Jokainen lehdessä oleva sarjakuva voidaan kuunnella digipalvelusta ääneen luettuna. Paperisen lehden sivuilta löydetään erilaisia puuhatehtäviä. Aku Ankka Juniorissa on noin 36 sivua, ja se ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

  Aku Ankka -sarjakuvalehteä luetaan kaikkialla. Perheen pienimmille lapsille julkaistaan omaa viihdyttävää Aku Ankka -sarjakuvalehteä, Aku Ankka Junioria. Lehden avulla pienet lapset tutustutetaan Ankkalinnan kiehtovaan maailmaan sekä sarjakuvalehtiin. Lehti on kehitetty etenkin vasta lukemaan opetteleville lapsille, ja lehdessä ilmestyvien sarjakuvien pituus on suunniteltu lapsille sopivaksi. Aku Ankka Junioriin kuuluu olennaisena osana netistä löytyvä digipalvelu, joka on tarkoitettu ainoastaan lehteä tilaaville. Digipalvelussa voidaan opetella lukemaan ja laskemaan mukavien ja viihdyttävien tehtävien parissa. Lisäksi tehtäviä tekemällä ansaitaan mitaleita, ja lapsille annetaan myös palautetta taidoistaan. Tehtävien tekeminen voidaan aloittaa helpommalta tasolta, ja taitojen karttuessa voidaan siirtyä yhä vaikeampiin tehtäviin. Lehden julkaisijana toimii Sanoma Media Finland Oy.

  Aku Ankka Juniori saa perheen pienet varmasti viihtymään. Paperinen lehti kannetaan tilaajan kotiin 12 kertaa vuodessa, ja siihen olennaisesti kuuluvasta digipalvelusta voidaan löytää viikoittain uusia kivoja juttuja, niin sarjakuvia kuin tehtäviäkin. Lehteä julkaisee Sanoma Media Finland Oy. Aku Ankka Juniori, sekä lehti että digipalvelu netissä, on kehitetty sekä viihdyttäväksi että opettavaiseksi. Lehti ja digipalvelu on suunniteltu yhteistyössä varhaiskasvatuksen ammattilaisten kanssa. Lasten oma lehti ja digipalvelu on tarkoitettu etenkin vasta lukemaan opetteleville, eli noin 3−7-vuotiaille lapsille. Niiden parissa voidaan hauskasti tutustua kirjaimiin ja harjoitella lukemista. Paperisen Aku Ankka Juniorin sivuilla sarjakuvissa seikkailee Ankkalinnan hahmojen lisäksi monia Disneyn saduista tuttuja hahmoja, kuten Prinsessa Ruusunen ja Nalle Puh. Lehdestä löytyy myös monenlaisia tehtäviä, joiden avulla voidaan opetella muun muassa kynän käyttöä ja hienomotorisia taitoja. Lapsille suunnatussa lehdessä sarjakuvien pituus on lyhyempi kuin varttuneemmille lukijoille tarkoitetussa lehdessä, mutta Aku Ankalle tyypillisestä kielestä ei kuitenkaan ole tingitty. Viihdyttävän ja opettavaisen lehden parissa voidaan viettää monia mukavia hetkiä. Digipalvelu muodostaa olennaisen osan Aku Ankka Junioria. Digipalvelussa on tarjolla paljon sarjakuvia ääneen luettuna sekä monenlaisia puuhatehtäviä. Sarjakuvat ovat ammattinäyttelijöiden lukemia. Digipalvelussa voidaan myös kuunnella kulloisessakin lehdessä julkaistut sarjakuvat ääneen luettuina. Palvelusta löytyvät hauskat ja opettavat tehtävät on jaettu kolmeen osioon: Sanasankariin, Matikkamestariin ja Kivaan kaveriin. Niiden parissa voidaan opetella kirjaimia ja numeroita ja edelleen lukemista ja laskemista sekä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja. Tehtävät on jaettu kolmeen vaikeustasoon: helppoon, keskitasoon ja vaikeaan. Ne tarjoavat haastetta eri-ikäisille ja eri tasoilla oleville lapsille. Tehtävien tekeminen on hauskaa puuhaa ja niitä tekemällä voidaan ansaita mitaleita omaan mitalikaappiin, joka löytyy myös digipalvelusta. Digipalveluun voidaan kirjautua omilla tilaajatunnuksilla, ja se on tarkoitettu ainoastaan lehteä tilaaville. Digipalvelu soveltuu etenkin tablet-käyttöön, mutta sitä voidaan käyttää myös kannettavalla tietokoneella ja pöytäkoneella. Digipalvelua käyttämällä opetellaan samalla myös tietokoneen käyttöä.

  Jos sinulla on kokemuksia Aku Ankka Juniorista voit jakaa niitä alla olevalla lomakkeella.

  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?