Aku Ankka Lataamo

Aku Ankka Lataamo
 • Kaikki Suomessa julkaistut Aku Ankat tabletilla
 • Uusin Aku tulee luettavaksi aina heti ilmestyttyä
 • Aku Ankka Lataamossa on tällä hetkellä noin 120 000 sivua sarjakuvaa eli noin 15 000 tarinaa
 • 9,90€ /kk ja Aku Ankan tilaajille 4,90€/kk
 • Kokeile nyt ilmaiseksi kuukausi!

  Aku Ankka Lataamo on Aku Ankan digipalvelu, joka lanseerattiin vuonna 2014. Aluksi lataamo oli enemmänkin Aku Ankka -lehtien arkisto, mutta nyt sitä on laajennettu todella monipuoliseksi ja monikäyttöiseksi sovellukseksi. Aku Ankka Lataamossa on kaikki julkaistut Aku Ankka -sarjikset, Ekstrat, Taskukirjat sekä lisäksi ihan pelkästään Lataamoa varten piirretyt sarjakuvat.

  Lataamon parhaita ominaisuuksia on tietysti todella laadukas ja monipuolinen hakupalvelu. Hakusanoilla voi löytää lapsuutensa suosikkisarjikset kymmenistä tuhansista sarjiksista. Hakusanoja voi käyttää myös yhden hahmon piiristä hakemiseen tai yhden piirtäjän sarjiksien selaamiseen. Lataamossa on lajiteltu sarjikset myös hahmoittain, näin voi lukea vaikka putkeen kaiken, mitä Lataamosta löytyy vaikka nyt Mikki Hiireen liittyen.

  Aku Ankka Lataamon voi ladata kaikille laitteille: tietokoneelle, iphoneille, android-puhelimille, tableteille jne. Se löytyy sovelluskaupasta, kuten app storesta ja playkaupasta. Sen hinta on yleensä noin 10 euroa kuukaudessa, mutta kannattaa aina tarkistaa uusin tarjous ja hinta. Lataamon voi tilata myös lahjaksi esimerkiksi kummilapselle tietyksi ajankohdaksi. Lataamon voi antaa lahjakorttina.

  Aku Ankka Lataamo tilaajille

  Aku Ankka Lataamo digipalvelu maksaa erikseen. Aku Ankan tilaajat eivät siis automaattisesti saa sitä ilmaiseksi käyttöönsä. Monissa hyvissä Aku Ankka tarjouksissa Aku Ankan tilauksen mukana tulee kuitenkin rajattu oikeus kokeilla Lataamoa esimerkiksi neljä kuukautta ilmaiseksi. Lisäksi Lataamossa on aina sarjiksia, joita voi lueskella ilmaiseksi, vaikka ei maksaisikaan palvelusta.

  Erityisen suosittu Lataamon ilmainen palvelu on Aku Ankka Lataamon joulukalenteri, jossa jokaisena joulukuun päivänä ennen jouluaattoa tulee uusi joulukalenterisarjis käyttäjien luettavaksi.

  Aku Ankka Lataamon irtisanominen onnistuu helposti netissä, tilaus katkeaa sitten kuukauden lopussa.

  Millaisia kokemuksia sinulla on Aku Ankka Lataamosta? Kerro kokemuksesi kommenttikenttään tämän sivun alareunassa.

  Aku Ankka Lataamo videot ja mainokset

   

   

  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)