Elisa Kirja

Elisa Kirja
 • Digikirjat heti koneelle, tablettiin tai puhelimeen
 • Kattava valikoima e-kirjoja
 • Edulliset hinnat

  Elisa Kirja on Elisan tuottama e-kirjakauppa. Elisa Kirja ei varsinaisesti ole kirjakerho, eikä sieltä lähetetä uutta kirjaa tai digipakettia tietyin ajoin, mutta sieltä voi ostaa e-kirjoja suoraan tablettiin, puhelimeen ja tietokoneelle. E-kirjojen lisäksi Elisa Kirjasta saat myös äänikirjat. Tutustu palvelun tarjontaan ja jaa kokemuksiasi alla olevalla lomakkeella. Tältä sivulta löytyy myös uusimmat Elisa Kirja alennuskoodit ja tarjoukset.

  Elisa Kirjasta löytyy tuhansia dekkareita, romaajena, runokirjoja, tietokirjoja, klassikoita... Elisa Kirjan käyttö on täysin ilmaista. Kun rekisteröidyt Elisa Kirjan käyttäjäksi saat ilmaiseksi satoja klassikoita ja dekkareita luettavaksesi. Nämä klassikot ovat automaattisesti latautuneena omaan henkilökohtaiseen Elisa kirjastoosi, jonne latautuvat myös ostamasi e-kirjat.

  Elisa Kirja sovellusta voi käyttää kaikilla laitteilla ja käyttöjärjestelmillä, IOS:llä, androidilla ja windowsilla sekä tietokoneella. Elisa Kirjan lukemiseen ei tarvita lukulaitetta, mutta toki Elisa Kirjan voi myös ladata joillekin lukulaitteille. Sovellukseen kirjaudutaan omilla tunnuksilla ja salasanalla, ja omalle tilille eli kirjastoon ostetut ja ladatut kirjat ja aineistot säilytät siellä aina. Sovellusta ei tarvitse missään vaiheessa irtisanoa vaikka sitä ei käyttäisikään, sillä sen käyttäminen ei maksa mitään. Rahaa kuluu ainoastaan silloin kun ostat kirjoja.

  Elisa Kirjan verkkopalvelu on todella monipuolinen, sillä siellä on e-kirjojen lisäksi myös äänikirjoja. Elisa Kirjan kirjakauppaan eli verkkokauppaan voi ostaa myös lahjakortin, jolloin lahjakortin saada voi ladata itselleen mieleisensä sähköisen kirjan kirjakaupasta. Muuten maksaminen onnistuu helposti pääasiassa verkkopankissa tilisiirtona tai luottokortilla. Myös sähköpostilaskuna tai e-laskuna masu onnistuu, jolloin kirja tai tuote maksetaan netissä saman tien. Laskun saa tarvittaessa myös paperisena kotiin.

  Elisa Kirja tarjoukset ja alennuskoodit

  Elisa Kirjassa on aina joitakin kirjatarjouksia menossa. Kannattaa seurata niitä sovelluksesta. Erityisen hyviä tarjouksia ja alekoodeja Elisa Kirjassa on syksyllä Helsingin Kirjamessujen aikaan lokakuun lopussa. Tällöin suosittuja uusia romaaneja voi olla naurettavan halvalla messujen ajan myös sähköisinä kirjoina saatavilla. Kannattaa muutenkin vilkaista aina alan tapahtumien aikaan Elisa Kirjan sovellusta.

  Elisa Kirjalla on hyviä tarjouksia myös ennen joulua, esimerkiksi Elisa Kirjan joulukalenteri, jossa joulukuun jokaisena päivänä on jokin hyvä tarjous sähköiseen kirjakauppaan.

  Kirjoita omat kokemuksesi Elisa Kirjasta tähän alle kommenttikenttään. Oletko ollut tyytyväinen vai tyytymätön Elisa Kirjaan? Onko sinulla parannusehdotuksia tai ideoita?

  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)