Twinsy kerho - ilmainen ensipaketti lasten kirjoja!

Twinsy kerho
 • Twinsy kerhon tervetuliaispaketin hinta 0€
 • Toimituskulut 3,95€

  Twinsy kirjakerho 7–10 vuotiaille tytöille

  Twinsy kirjakerho on alakouluikäisille tytöille suunnattu hauska ja kehittävä kirjakerho, jossa saat kivan kirjan joka kuukausi, askarreltavaa ja tehtäviä sekä tablettisovelluksen käyttöösi. Twinsy kirjakerhossa halutaan antaa lasten olla lapsia: siksi pikkutytöille ei lähetetä meikkejä tai teinien kirjoja, vaan tarkkaan valikoituja ja hauskoja lasten kirjoja, joissa kerrotan elämästä, perheestä, ystävyydestä, eläimistä, seikkailuista...

   

  Twinsy kirjakerhossa tiedostetaan lukemisen merkitys lapselle ihan vauvasta saakka, sillä Twinsy kirjakerhoa kustantaa sama yritys, jolla on myös Vau-kirjakerho, todella suosittu lasten kirjakerho vauvasta lähtien, kotimainen Sandviks. Twinsy-kirjakerholla halutaan aktivoida tyttöjä lukemaan ja kiinnostumaan asioista. Siksi Twinsy kirjakerhon jäsenyyteen kuuluu myös älypuhelin- tai tablettisovellus, johon kaikki kirjakerhon kirjat päivitetään myös äänikirjoina. Jos lapsi ei jaksa itse lukea kirjaa, hän voi kuunnella ja samalla seurata kirjasta. Sovelluksessa on myös tehtäviä ja muuta luettavaa. Sovellus on käytössä niin kauan kuin jäsenyys on voimassa.

  Isa ja Bea sekä Klementiina seikkailevat

  Twinsy kirjakerhon kirjoissa seikkailevat aina samat hahmot: ystävykset Isa ja Bea, Klementiina sekä Mikä-mikä maan tytöt. Isa ja Bea ovat hauskoja tyttöjä, joiden tutustumiseen liittyi paljon kommelluksia ja eripuraa, mutta joista sittemmin tuli parhaat ystävykset. Tytöt seikkailevat enemmän hassuissa ja vähemmän hurjissa seikkailuissa, eksyttävät lastenhoitajansa, tutkivat maailmaa, fossiileja, tanssivat ja kyllästyvät olemaan kilttejä.

   

  Klementiina taas on persoonallinen ja menevä tyttö, jolla ei mikään oikein tunnu menevän putkeen. Myöskään Klementiinan elämästä ei puutu seikkailua. Mikä-mikä-maan tytöt taas tutustuvat keijukunigattareeen Okarinaan ja Heli-keijuun ja seikkailevat keijujen maassa.

   

  Lukukirjojen lisäksi kerhopaketisa on aina jotakin kivaa askarreltavaa, ommeltavaa, väritettävää tai muuta tekemistä. Nämä kaikki ohjekirjat on suunniteltu 7–10 vuotiaille lapsille, joilla jo pysyy taitavasti sakset ja neula ja lankakin käsissä ja jotka nauttivat käsillä tekemisestä. Joidenkin ohjeiden aloittamiseen tarvitaan aikuisen apua, mutta useimmat ohjeet onnistuvat lapsilta ihan itselläänkin.

   

  Twinsy kirjakerhossa ei ole mitään ostopakkoa. Kun liityt kerhoon, olet siinä jäsenenä kunnes toisin ilmoitat. Jos et halua jonakin kuukautena kerhopakettia, muista perua se etukäteen. Kun haluat erota, voit erota kerhosta milloin vain pelkästään ilmoittamalla erostasi.

  Twinsy tutustumispaketti

  Twinsy kirjakerho tekee lukemisesta hauskaa. Twinsy kerhon ensipaketissa saat:

  • Isa+Bea 1 -kirjan
  • Isa+Bean ääni- ja e-kirjana appsissa
  • Villaeläimet-kirjan, jonka avulla neulot suloisia pehmoja
  • Ekstralahjana laukun / tablettisuojuksen
  • Kimalletarroja

   

   

   

  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)