Vaukirja

Vaukirja
 • Laaja tervetuliaispaketti hintaan 5,90€
 • Vaukirjassa kirjat ja tavarat sopivat aina lapsesi oikeaan kehitysvaiheeseen
 • Ei sitoumuksia, voit perua kirjapektin kokonaan tai osittain halutessasi
 • Jäsenet saavat kirjansa keskimäärin 45% edullisemmin

  Vaukirja.fi on kirjakerho ja kirjojen verkkokauppa lapsille, vauvoista kouluikäisiin. Kirjavalikoima on monipuolinen ja laaja. Kirjat ovat laadukkaita niin materiaaleiltaan kuin myös sisällöltään. Silti tuotteet ovat edullisia, varsinkin kirjakerhon jäsenille. Vaukirjan toiminta-ajatuksena on innostaa vanhemmat lukemaan lapsillensa ja tämä tietysti onnistuu parhaiten toimittamalla perheisiin uusia kiinnostavia kirjoja, joita yhdessä käydä lävitse. Vaukirja.fi huolehtii, että kaikki kirjat ovat turvallisia lapsille ja aikuisille. Kaikki tuotteet on testattu tarkkojen kotimaisten ja kansainvälisten standardien mukaisesti.

  Jäsenyys kannattaa

  Liittyessäsi jäseneksi Vaukirja.fi -kirjakerhoon saat ilmaisen tervetuliaislahjan. Tämän jälkeen saat 13 kirjapakettia vuodessa. Kirjapaketit on räätälöity sopimaan lapsesi kulloiseenkin ikäkauteen, perustuen tutkittuun tietoon. Kahden ensimmäisen ikävuoden aikana kirjapaketit on jaksoteltu jopa kuukauden tarkkuudella. Lapsesi vanhetessa jaksotus löystyy, ja kirjapaketit ovat kohdennettu vuosittain aina kuusivuotiaaksi asti. Yksi kirjapaketti sisältää yhdestä kolmeen silloiseen ikään sopivaa kirjaa sekä usein valloittavan yllätyksen. Vaukirja.fi tarjoaa kirjoja myös digitaalisessa muodossa.

  Ei sitoumuksia

  Voit liittyä Vaukirja.fi-kirjakerhon jäseneksi ilman sitoumuksia. Voit perua jokaisen kirjapaketin kokonaan tai niin halutessasi osittain. Tosin kirjapakettien hinnat ovat keskimäärin 45 % halvempia kuin kirjakaupoissa, joten varmasti haluat vastaanottaa huolella valikoidut paketit. Vaukirja.fi on edullisin lasten kirjakerho.

  • Vaukirja.fi on kirjakerho pienimmistä aina kouluikäisille lapsille.
  • Liittymällä jäseneksi pääset nauttimaan huolella valikoiduista lastenkirjoista ilman sitoumuksia ostamisesta.
  • Jäsenet saavat kirjansa keskimäärin 45 % normaalihintoja halvemmalla.

  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  SH4
  Ainakin nykyään tiedot seuraavasta paketista tulevat suoraan sähköpostiin. Postissa on suora linkki sivuille jossa voit yhdellä napin painalluksella peruuttaa paketin. Kätevää ja helppoa. Laskun voi myös maksaa suoraan pankkikortilla.
  KM1
  Kirjoja tulee liian usein ja ne eivät aina vastaa lapsen ikätasoa. On myös hankalaa aina käydä verkkosivuilla katsomassa minkälaisia kirjoja on tulossa seuraavaksi ja muistaa perua ne. Lasku tulee ko. yrityksen ns. omille sivuille, eikä kirjojen mukana tai verkkopankkiin, minkä vuoksi lasku helposti unohtuu maksaa. Kaiken kaikkiaan aika hankalaa ja aikaa vievää, mikä ei ainakaan auta pienten lasten vanhempia. Asiakaspalvelusta on turha odottaa apua - asiakaspalvelu ei palvele.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)