Storytel

Storytel
 • Tuhansia ääni- ja e-kirjoja yhdellä kuukausimaksulla
 • Myös yli 7000 kirjan valikoima lapsille

  Storytel äänikirja ja e-kirjalataamo on palvelu, missä on tällä hetkellä jo yli 200000 äänikirjaa ja e-kirjaa. Storytel perustettiin Ruotsissa vuonna 2005 ja tällä hetkellä se toimii jo 20 eri maassa. Kuukausimaksuinen palvelu mahdollistaa rajattoman määrän kirjojen kuuntelua ja katselua sekä mahdollisuuden ladata kirjat puhelimelle, jolloin ne toimivat myös ilman nettiä. Storytel tarjoaa uudelle asiakkaalle 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana voi tutustua palveluun ja kokeilla olisiko se itselle sopiva vaihtoehto. Sovelluksessa on käyttäjällä oma kirjahylly, jonne voi lisätä omia suosikkikirjoja, joita aikoo seuraavaksi lukea. Storytel toimii mobiilisovelluksen kautta ja sitä voi käyttää niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. 

  Storytel äänikirja ja e-kirja lataamosta tarinoita koko perheelle 

  Storytel on täynnä kiehtovia tarinoita koko perheelle. Kategorioiden avulla asiakas voi löytää itselleen kiinnostavia äänikirjoja eri aiheista. Storytellista löytyy niin kaunokirjallisuutta, dekkareita kuin elämäkertojakin. Rakkaus ja romantiikka, Hyvinvointi ja elämäntaito ja erilaiset podcastit ja artikkelit ovat myös hyvin edustettuina. Lapsille ja nuorille löytyy myös omat kirjat ja kirjojen yhteydessä on aina tieto siitä, minkä ikäisille kirja on suunnattu. Kids Mode -on kätevä asetus lapsille, koska se rajaa kuunneltavat kirjat lasten- ja nuortenkirjoihin, joten lapsi voi käyttää sovellusta turvallisesti. Lapsi saa myös käyttöönsä oman kirjahyllyn ja Storytel suosittelee hänelle uusia kirjoja aiemmin luettujen kirjojen perusteella. 

  Valitse sopiva Storytel-tilaus

  Storytel tarjoaa erilaisia kuuntelu-paketteja eri tarpeisiin. Jos perheessä on vain yksi aikuinen käyttäjä, niin edullisin vaihtoehto on Storytel Unlimited, johon kuuluu rajaton kuunteluoikeus yhdelle aikuiselle käyttäjälle ja yhdelle lapselle, joka kuuntelee Kids Modessa. Tilauksen hinta on 16,99€/kk, johon kuuluu myös kirjojen kuunteleminen offline-tilassa. Lapsi voi kuunnella kirjoja Kids Modessa yhtä aikaa aikuisen kanssa.

  Unlimited Family sopii perheelle, missä kuuntelijoina on kaksi aikuista. Tilaus mahdollistaa myös 2 lapsen Storytelin käytön Kids Modessa. Jokaisella käyttäjällä on oma kirjahylly, jonne voi tallentaa omat suosikkikirjat. Tilauksen hinta on 20,99€ kuukaudessa.

  Storytel Unlimited Family Plus on tilaus isommalle perheelle. Storytel Family Plus mahdollistaa käytön korkeintaan 3 aikuiselle sekä 3 lapselle, jotka kuuntelevat kirjoja Kids Modessa. Jokainen käyttäjä saa myös omat kirjahyllyt, jolloin toisten kirjat eivät ole häiritsemässä seuraavan kirjan valintaa. Unlimited Family Plus -tilauksen hinta on 25,99€ kuukaudessa.

  Storytel-tilauksen voi päättää milloin vain

  Storytel-tilauksen voi päättää verkossa milloin vain, jolloin tilaus on voimassa maksetun kuukauden loppuun. Storytel-tilaus ei siis sido asiaksta pitkäksi aikaa. Aluksi kannattaa myös hyödyntää 14 vuorokauden ilmainen kokeilujakso.  

  Jaa kokemuksia Storytelista ja anna arvioita kuuntelemistasi kirjoista

  Voit jakaa omia Storytel kokemuksia sekä lukea muiden kokemuksia Storytellistä. Jos olet käyttänyt sekä Bookbeatia että Storytelliä voit summata eroja ja etuja. Storytelissa voi myös antaa aina kirjan kuunneltuaan oman arvion kirjasta asteikolla 1-5. Käyttäjien arviot helpottavat myös valitsemaan seuraavan kirjan kuunneltavaksi. 

  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?