Bookbeat äänikirjat ja e-kirjat

Bookbeat
 • Tuhansia äänikirjoja ja e-kirjoja yhdellä kuukausimaksulla
 • Kokeile 2 viikkoa maksutta
 • Kokeilun jälkeen vain 16,90€ / kk

  Ruotsalainen Bonnier Books avasi BookBeat -palvelun vuonna 2015 ja toi äänikirjat ja e-kirjat asiakkaiden ulottuville. Tällä hetkellä BookBeatin palvelusta löytyy yli 100000 äänikirjaa ja e-kirjaa, joten tarinoita riittää kuunneltavaksi koko perheelle. BookBeat äänikirja ja e-kirjavalikoimaan voi tutustua kahden viikon ajan maksutta ja tämän jälkeen palvelun käyttö maksaa 16,90€/kk. BookBeatista löydät kymmeniä tuhansia äänikirjoja ja e-kirjoja, jotka ovat kaikki käytössäsi yhdellä kuukausimaksulla. Palvelussa ei ole määräaikaa, joten voit lopettaa tilauksesi koska haluat. BookBeat sovellus on helppo ladata omaan puhelimeen tai tablettiin ja rekisteröityminen onnistuu nopeasti BookBeatin nettisivuilla. BookBeat toimii myös ulkomailla, joten sovellus ja kirjat kulkevat mukanasi, missä ikinä liikutkaan.

  BookBeat äänikirjapalvelun aloittaminen 

  BookBeatin käyttö kannattaa aloittaa ilmaisella 14 päivän kokeilujaksolla, jonka aikana tilauksen voi halutessaan peruuttaa. Jos BookBeat tuntuu mukavalta palvelulta, tilauksen voi antaa jatkua automaattisesti ja maksuna on seuraavasta kuukaudesta lähtien 16,90€/kk. BookBeatin voi ladata useammalle eri laitteelle (maksimi on 5), mutta se toimii vain yhdessä laitteessa kerrallaan. BookBeat sovellus on henkilökohtainen, mutta jos kotona on myös muita aikuisia tai lapsia, jotka haluavat käyttää BookBeatia, voi käyttäjiä lisätä hintaan 4,90€/kk. Perhekohtainen maksimi on 5 eri henkilöä, jolloin maksu olisi 36,50€/kk. Jokainen käyttäjä saa oman kirjahyllyn ja profiilin, joten sovellusta on miellyttävä käyttää. Lapsille voi luoda lapsiprofiilit, jolloin sovellus näyttää lapsille vain lastenkirjoja. Profiilin voi halutessaan poistaa, mutta jos tarvetta tulee myöhemmin aloittaa tilaus uudestaan, on profiilin kirjahylly säilynyt ennallaan ja käyttö taas mukava aloittaa. BookBeat tilauksen voi perua aina milloin vain, jolloin kuluvan kuukauden jälkeen tilaus päättyy. 

  BookBeat äänikirjojen kategoriat

  BookBeat äänikirjat ja e-kirjat on jaettu kategorioihin, joiden perusteella on helppo etsiä itselle sopivaa luettavaa. BookBeatista löytyy niin rakkautta, jännitystä, elämäkertoja, klassikkoja, fantasiaa, tietoa, runoutta, taloutta ja hyvinvointia. Myös lapsille ja nuorille löytyy paljon mieluista kuunneltavaa. BookBeatista löytyy lisäksi luettavaa englanniksi, saksaksi ja ruotsiksi. BookBeat esittelee käyttäjille suosituimpia kirjoja eri kategorioissa, joten palvelusta löytyy takuulla kirjoja, joiden parissa varmasti viihtyy.

  BookBeat hinnasto

  16,90€ /kk, ei muita maksuja. Lisäkäyttäjät 4,90€/kk/henkilö, kuitenkin maksimissaan 5 käyttäjää yhdessä perhekokonaisuudessa. BookBeat lahjakortti on hyvä idea lahjaksi asuipa ystäväsi sitten kotimaassa tai ulkomailla. Jos lahjakortin saajalla on voimassa BookBeat tilaus, tilaus on tauolla lahjakortin ajan ja jatkuu sen jälkeen normaalisti.

  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?