Disney-kerho

Disney-kerho

   Disney-kerho on kirjakerho, joka on keskittynyt Disneyn hurmaaviin satuihin. Disney-kerho sopii loistavasti taaperoikäisistä jo lukemaan oppineille lapsille, jotka tykkäävät värikkäistä kuvituksista ja mukaansatempaavista saduista. Disney-kerhossa on houkutteleva aloituspaketti, missä asiakas saa valita useasta eri vaihtoehdosta sopivan tutustumispaketin. Aloituspaketin saa postikulujen hinnalla 5,90€, eikä tilaus sido asiakasta, vaan asiakas voi erota kerhosta halutessaan milloin vain. 

   Disney-kerhon tervetuliaispaketti 

   Disney-kerhon tervetuliaispaketti sisältää aina kaksi kirjaa, lelun, lelupussin sekä julisteen. Tervetuliaispaketissa on huomioitu vaihtuvilla teemoilla eri aiheista pitäviä lukijoita. Tällä hetkellä valittavana ovat seuraavat teemat:

   • Kaunotar ja Hirviö
   • Leijonakuningas
   • Helinä-keiju
   • Autot 3

   Disney-kerhon tervetuliaispaketti on niin houkutteleva, että jo sen takia Disney-kerhoon kannattaa liittyä. Tervetuliaispaketissa riittää luettavaa yhden pidemmän kuvakirjan ja yhden Ankkalinna-aiheisen Disney-kirjan verran. Aloituspaketin lelut on testattu ja ne sopivat yli 3-vuotiaille lapsille. Lelu tulee valitun aiheen mukaan ja tällä hetkellä leluina ovat: Könni-lelu, Simba-lelu, Helinä-lelu sekä Jackson Myrsky -lelu. Lelupussi on valmistettu kestävästä kankaasta ja se on kätevä paikka säilyttää leluja, vaikka reissuilla tai kotona.

   Miten Disney-kerho toimii?

   Disney-kerhossa asiakas saa tarjotun lukupaketin aina kolmen viikon välein. Halutessaan kirjapaketin saapumisväliä voi pidentää kirjautumalla Disney-kerhon verkkosivuille ja säätämällä saapumisvälin itselle mieleiseksi. Disney-kerhon toiminta on selkeä ja jokainen paketti sisältää aina Disney-klassikon, Ankkalinna-kirjan sekä Disney-lelun. Paketin hinta on aina 21,80€, mikä sisältää myös postikulut. Disney-kerhon sivuilla kerrotaan, että asiakas säästää kirjojen hinnoissa kirjakauppaan verrattuna aina 7,20€ jokaisen kirjapaketin kohdalla. Mukana kerhossa voi olla niin kauan kuin haluaa, eikä asiakkaalle aseteta minimi-tilauspakkoa. 

   Disney-kerhossa tutustutaan Disneyn klassikoihin

   Disneyn klassikkosadut ovat päätyneet jo vuosikymmeniä valkokankaalle ja niistä onkin tehty lukuisia elokuvia. Disneyn klassikkosadut ilahduttavat myös aikuisia ja satujen lukeminen yhdistää lasta ja aikuista. Disneyn saduissa on vauhtia ja jännitystä sopivassa suhteessa ja värikkäät ja mielenkiintoiset kuvat elävöittävät satuja mukavasti. Disneyn klassikkosadut kestävät hyvin aikaa ja toki mukana on myös uusia tuttavuuksia kuten, Lentsikat tai Inside Out. Klassikkosadut ovat pitkiä ja niistä riittää luettavaa useammalle satuhetkelle. 

   Ankkalinnan tyypit tutuiksi Disney-kerhossa

   Jokaisessa lukupaketissa tulee mukana Disney-klassikon lisäksi Ankkalinna-aiheinen lyhyempi kirja. Ankkalinnan hahmot seikkailevat hassuissa ja oivaltavissa tarinoissa, joista lapset varmasti pitävät. Tutuksi tulevat niin Aku Ankka, Sudenpennut, Pluto-koira, Minni- ja Mikki-hiiri sekä Hessu. Ankkalinna-kirja on kuvakirja, jonka voi lukea läpi yhdeltä istumalta. Disneyn kirjoja voi lukea aina uudestaan ja uudestaan ja ne kestävät hyvin myös aikaa. 

   Lelu ilahduttaa jokaisessa Disney-paketissa

   Mikä sen mukavampaa, kuin kirjapaketin saapuminen postilaatikkoon. Disney-paketissa tulee mukana aina myös lelu, mikä on turvallinen ja sopii hyvin yli 3-vuotiaille lapsille. Disneyn sadut innostavat keräämään Disney-aiheisia leluja ja leikkimään satuja todeksi. Disney-kerhon valikoimissa on yli 20 Disney-aiheista lelua. 4-10 cm korkeilla Disney-hahmoilla on mukava leikkiä ja lelupussiin yhdistettynä niistä saa aikaan myös pelin. Lelupussiin laitettuja hahmoja voi yrittää tunnistaa katsomatta niitä ja pelata kuka tunnistaa pussin Disneyn-hahmoja parhaiten. 

   Disney-kerho on monipuolinen kirjakerho

   Disney-kerho on hyvä vaihoehto kirjakerhoksi lapsiperheessä. Mukana tulevat kirjat ja lelu ilahduttavat taatusti arkea ja lapset nauttivat lukemisesta ja yhteisistä lukuhetkistä. Hinnoittelu on selkeä ja kirjakerhoon ei tarvitse sitoutua tietyksi määräajaksi. Paketin saapumisvälin voi säätää itselle sopivaksi, ehdotuksena on Disney-kerhossa paketin saapuminen 3 viikon välein. 

   Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

   Kokemuksia? Lisää kommentti

   Mikä on Englannin pääkaupunki?