Nallekerho

Nallekerho
 • Nallekerho on esikoululaisille suunnattu puuhailu kerho, jossa luodaan pohjaa myöhemmälle sujuvalle lukemisen ja kirjoittamisen oppimiselle
 • Nallekerhon hinta on 11€ + 3€ postikulut / paketti

  Nallekerho on esikouluikäisille suunnattu hauska ja kehittävä kerho. Nallekerhossa lapset pitävät hauskaa, leikkivät ja askartelevat, jotta myöhemmin oppisivat vaivatta sujuvasti lukemaan ja kirjoittamaan; eli ollakseen todellisia koululaisia. Jo 45.000 suomalaista lasta on ollut jäsenenä hauskassa Nallekerhossa, eikä turhaan. Mahtavaan nallekerhoon liittyessäsi saat 12 toinen toistaan parempaa ja mielenkiintoisempaa pakettia, yhden joka kuukausi. Jäsenyys kestää siis vuoden. Paketeista löydät monenlaista puuhaa, askarreltavaa, pelejä sekä vihjevihon vanhemmille. Paketin aikana tulee myös yllätyksiä. Varmistuaksesi, että haluat liittyä Nallekerhoon, voit osoitteessa www.nallekarhu.fi katsoa videon ja tehdä puuhatehtäviä.

  Tehtävää paketissa

  Kuukausittainen jäsenillemme lähettämämme paketti, joka sisältää tehtäviä, liittyy aina tiettyyn aihepiiriin. Käsiteltäviä aiheita ovat mm. muisti, itsetunto, tunteet, ongelmat ja niiden ratkaiseminen, lukeminen, askartelu, kehon kaavio, muodot, sanavarasto, värit, koululainen liikenteessä, musiikki ja kasetti. Tehtävät vaikeutuvat asteittain ja valmistavat lasta koulutielle.

  Nallekerhoon liittyminen on helppoa

  Täyttämällä kaavakkeen verkkosivuilla www.nallekarhu.fi pystyt helposti liittymään jäseneksi Nallekerhoon. Nallekerhon liittymishinta on 11 euroa (+ 3 euron postituskulut / paketti) ja maksu suoritetaan mukana tulevalla kuitilla. Ensimmäisen paketin saat kerhosta viikon sisällä tilauksen jättämisestä. Nallekerho on myös mahtava lahja, koska jäsen pääsee nauttimaan oppimisen ilosta pitkäksi aikaa.

  • Nallekerho on esikoululaisille suunnattu puuhailu kerho, jossa luodaan pohjaa myöhemmälle sujuvalle lukemisen ja kirjoittamisen oppimiselle.
  • Kerhon jäsenenä saat kuukausittain paketin, jossa on puuhaa lapsille ja vihjevihko aikuisille.

  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Tuija3
  Ihmettelin, kun postissa saapui Nallekerhon lähetys. En muista tilanneeni sieltä mitään.
  En halua pakettia1
  Lähettävät paketin vaikka et halua ja itse maksat palautuksen
  Nimeäni en salli käytettävän1
  HEI En ole liittynyt Nallekarhu Oy:n nallekerhoon. Sain postissa nallekerho osa I:den , ja jäsennumeroni on merkitty olevan 52049 ja lasku lähetyksestänne oli 14 euroa. Lähetyksenne viitenumero on: 52049 04481 52008 Poistakaa minut välittömästi rekisteristänne, sillä on täysin laitonta lähettää lähetyksiä, joita ei ole tilannut. Koska lähetyksenne maksulappuineen on laiton ja erittäin huonon tavan mukainen, en maksa lähetystänne, vaan ilmoitan asiasta viranomaiselle.
  Admin:
  Hei, ole yhteydessä Nallekerhon asiakaspalveluun. Kirjakerhot.fi esittelee kirjakerhoja, mutta meidän kautta ei saa yhteyttä asiakaspalveluun. Kokemuksen jakamisesta voi kuitenkin olla muille Nallekerhon tilaajille tai tilaamatta jättäjille hyötyä. Terveisin, Kirjakerhot.fi ylläpito
  Helka Tervo3
  Hyvä kirja mutta en halua näitä lisää. Olen 73 vuotias mummo ja lapsenlapseniki ovat jo yli 20 vuotiaita, Terveisin Helka Tervo
  Admin:
  Hei, ole yhteydessä suoraan Nallekerhon asiakaspalveluun puh. +358 500 206 295. Me kerromme eri kirjakerhoista, mutta emme käsittele tilauksia millään tavalla.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?