Penny & Friends Kirjakerho Hevosharrastajille

Penny & Friends
 • Kokeile 1 kuukausi hintaan 2€
 • Sinulle Penny Girl -jäsenyys + netti-VIP!
 • Koulutarvikesetti ja kirja kaupan päälle!

  Penny & Friends kirjakerho (entinen PennyGirl) kaikille hevosharrastajille. Kuukausittainen kerhopaketti sisältää kerholehden, hevoskirjoja ja hevostyttöjen kerhotavaroita. Kirjojen avulla lapsi oppii uutta ja hyödyllistä tietoa hevosista sekä innostuu lukemisesta. Nyt kerhoon liittyminen Penny & Friends.fi-sivujen kautta on edullista ja helppoa. Vain 1 eurolla (+ postikulut 4,90 €) saat Penny & Friendsin tutustumispaketin, joka sisältää valtavasti hevosaiheista tavaraa penaalista kyniin ja laukusta hansikkaisiin, kirjoja sekä suositun hevoslehden. Eli kaikkea mitä hevoshullu voi ja osaa toivoa!

  Jäsenyys kannattaa

  Penny & Friendsin jäsenenä saat kuukausittain aivan ihanan kerhopaketin sekä päivittäin kaikki kerhon nettisivujen Penny & Friends.fi toiminnot käyttöösi. Kokonaishinta on 19,90 € + postikulut 4,50 €. Kerhopaketteja ostamalla kerrytät myös kerhobonusta, jota voit käyttää ostaessasi upeita ja ihania bonustavaroita. Saat jokaisesta ostamastasi kerhopaketista 100 bonusta. Voit irtisanoa jäsenyytesi milloin haluat.

  Osana Penny & Friends-yhteisöä

  Penny & Friendsin jäsenenä pääset myös vaikuttamaan kerhon toimintaan ja lehden sisältöön. Olet hyvin tärkeä henkilö eli VIP ja pääset keskustelemaan muiden hevosihmisten kanssa kerhon nettisivuilla. Voit myös postata suosikkihevoskuvasi Penny & Friendsin sivuille muiden ihasteltavaksi. Jaettu ilo on paras ilo.

  • Jos hevoset ovat lähellä sydäntäsi, Penny & Friends (entinen PennyGirl) on kerho juuri sinulle
  • Edullisen tutustumispaketin jälkeen saat kuukausittain kerhopaketin, jossa on monenmoista tavaraa hevosten ystäville
  • Uutena jäsenenä saat lisäksi upean lisäedun

  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  berström nikita1
  Irtisanotaan koko kerhosta koska emme ole tilanneet teiltä mitään!
  Admin:
  Sivustomme kautta ei voi irtisanoa. Pyydän olemaan yhteydessä PennyGirl asiakaspalveluun. Terveisin, Kirjakerhot.fi ylläpito

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)