Kääk-kerho

Kääk-kerho
 • 7-12 vuotiaille koululaisille
 • Valitse 3 hauskinta kirjaa tarjoushintaan vain 1 €/kpl (+postituskulut 6,90 € = 9,90 €)
 • Saat kaupan päälle Mickey Mouse -laukun, arvo 28 € tai Aku Ankka -pyyhkeen, arvo 22 €!

  Jos 7 – 12 vuotiaan lapsesi tiedonjano on kyltymätön, on Kääk-kerho kuin tehty teille. Noin neljän viikon välein lähetämme jäsenillemme kerholehden, jossa esittelemme tulevan kerhopakettimme. Esittelyn lisäksi suositusta kerholehdestämme löydät myös lukuisia erinomaisia tarjouksia sekä mahdollisesti jopa palkintokilpailun. Kääk-kerhon jäsenenä saat siis kuukausittain kerhopaketin, joka sisältää lukuromaanin, tieto-, sarjakuva-, tai ennätyskirjan. Kirjan lisäksi paketista saattaa myös löytyä dvd.

  Liittyminen kannattaa

  Liittyessäsi nyt Kääk-kerhoon saat kolme valitsemaasi kirjaa vain eurolla kappale (+ postituskulut 6,90 € = 9,90 €). Tämän uskomattoman tarjouksen lisäksi saat myös kahdenkymmenen euron arvoisen lahjan ilmaiseksi. Kaiken tämän lisäksi liittymällä Kääk-kerhoon osallistut myös automaattisesti Suurarvontaan, jonka päävoitto on 50.000 euroa! Näistä uskomattomista tarjouksesta huolimatta Kääk-kerhossa ei ole ostovelvoitetta. Liittymällä sitoudut ainoastaan jäsenyyteen seuraavaksi kuudeksi kuukaudeksi. Kerhopaketit voit valtavista eduista huolimatta perua joka kuukausi yksinkertaisesti puhelimitse tai verkkosivuilla.

  Kääk verkkokaupasta lisää

  Tiedonjanoa ei välttämättä kirja kuukaudessa sammuta, mutta onneksi tarjoamme mielenkiintoisia kirjoja myös verkkokaupassa. Kerhopaketteja ostamalla jäsen pystyy kerryttämään kerhobonusta, jonka pystyy käyttämään verkkokaupasta ostaessa. Verkkokaupassa voit mahdollisista bonuksista yli jäävän osuuden maksaa verkkopankkitunnuksilla tai yleisimmillä maksukorteilla.

  • Kääk-kerho on kirjakerho tiedonjanoisille alakoululaisille.
  • Liittymällä jäseneksi saat erinomaisia etuja sekä liittymislahjoja.
  • Jäsen saa kuukausittain ilmestyvän kerholehden, jossa esitellään tuleva kerhopaketti. Kerhoon liittyminen ei velvoita jäsentä ostamaan mitään.
  • Kerhosta voi erota puolen vuoden jäsenyyden jälkeen.
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?