Girl:It

Girl:It
 • Kirjakerho tytöille
 • GIRL:IT-kerhon kokeilukuukausi hintaan 2 € + tutustumisboksi ja lisäetuna upea reppu

  GIRL:IT on kerho tytöiltä tytöille. Liittymällä tähän kerhoon sivuilla www.girlit.fi saat edullisesti upean tutustumistarjouksen ja lisäedun. Nyt saat vain 1 eurolla (+ postikulut 4,90 €) penaalin tarvikkeineen, rannekorut, tyynynpäällisen, runsaasti luettavaa sisältävän kerholehden sekä kaksiuskomattoman elämänmakuista kirjaa (Missä tahansa muualla ja Tytön ihana elämä). Pisteenä iin päälle tarjoamme vielä uudelle jäsenellemme valloittavan lisäyllätyksen.

  Jäsenenä elämä maittaa

  GIRL:IT-kerhon jäsenenä saat jatkossa kerran kuussa mahtavan kerhopaketin sekä päivittäin kaikki kerhon nettisivujen girlit.fi toiminnot käyttöösi. Kaikki tämä maksaa vain 19,90 € (+ postikulut 4,50 €) kuukaudessa. Esimerkkinä kerhopaketista toimii muotipakettimme, joka toi New Yorkin jokaisen jäsenemme kotiin. Mielenkiintoisten ja jännittävien lukuhetkien lisäksi paketti sisälsi muotia, kuten trendikkään vyön ja koruntekosetin. Paketista paljastunut yllätys oli ehdoton nuoren tytön hitti.

  Girt:it jäsenetuja

  Vaikka timanttiset kerhopakettimme myyvät kyllä itse itsensä, annamme jäsenillemme myös 100 bonusta jokaisesta ostetusta paketista. Bonuksia voi käyttää joko pakettien tai kuukausittaisten bonustavaroiden ostoon.

  • Girl:it on kerho tytöille
  • Liittymistarjous on huikean edullinen
  • Jäsen saa joka kuukausi kerhopaketin sekä päivittäin kaikki nettisivujen girlit.fi toiminnot käyttöönsä.
  • Paketteja ostamalla jäsen kerryttää kerhobonusta, joilla voi ostaa lisää paketteja tai bonustavaroita.

  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Tiina Törmä1
  Todella surkea kerho, minulle tuli laskuja paketeista joita ei edes saapunut minulle, asiakas palvelu erittäin huono, sieltä ei vastattu puhelimeen ikinä ja ei soitettu takaisin vaikka luvattiin. Sähköpostilla sain asiakaspalveluun yhteyttä ja siellä ala arvoista asiakaspalvelua ja en meinannut saada vastauksia mihinkään kysymyksiin. Ja kaiken kukkuraksi kun tähän kerhoon lähtee niin meinaa lähteä henki ennenkuin pääsee eroon tästä, sekin vaikutti aivan mahdottomalta. En suosittele kerhoa kenellekään, huonot paketit, huono asiakaspalvelu ja millään ei meinaa päästä irti kerhosta kun haluaa.
  Essi2
  Minä olin kerhon jäsen, mutta peruin paketit. Koska en saanut paketteja vaikka laskut on maksettu. Meille tuli kirjeitä että ne on maksamatta vaikka ei ollutkaan! En suosittele tätä kellekkään!!
  Laura5
  Esittely on tosi hyvä ja kuvaa kyllä kerhoa täysin. Tuo hinta vain vähän mietityttää kun olen jo lopettanut kerhon ja silloin vielä paketin oma hinta oli reilusti yli 19€, että onko se sitten vaihtunut tässä ajan saatossa?
  Paula Pulkkanen4
  Muuten hyvä;-) mut tuntuu et tilaajia ei oo enää niin paljo kuin ennen. Kun pakkaukset on alkanu huononeen hinnat on noussut, mut pakkaukset on pienentyny :\\

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?