Näin liityt kirjakerhoon

Kirjakerhoihin liittyminenLukemisesta pitäville ja kirjoja rakastaville kirjakerhot ovat erinomainen keino tämän hyvän harrastuksen edistämiseen. Saat kuukausittain uutuuskirjoja kotiisi näin halutessasi, ja käytössäsi ovat monen kirjakerhon huomattavan laajat kirjavalikoimat, joista voit hankkia lempikirjailijasi teoksia tai viimeisimpiä uutuuksia suoraan kotiin. Kirjakerhoon liittyminen on yleensä tehty houkuttelevaksi tarjoamalla uusimpia menestyskirjoja tai tunnettujen kirjailijoiden teoksia nimelliseen hintaan liittymislahjaksi. Usein kirjojen lisäksi on tarjolla myös joku tuotelahja uudelle jäsenelle. Kirjojen ystävälle tämä on kannattava keino päästä käsiksi kirjojen kiehtovaan maailmaan. Kirjojen hinta kirjakerhossa on yleensä jonkun verran kirjakauppojen normaalihintaa alempi, joten paljon lukevalle ja kirjoja ostavalle syntyy helposti isojakin säästöjä vuoden mittaan kirjakerhon jäsenenä.

Kirjakerhoon liittyminen onnistuu kirjakerhon nettisivuilla kätevästi. Valitset vain liittymislahjakirjasi, täytät yhteystietosi ja lähetät tiedot. Yleensä sinun tulee olla täysi-ikäinen, lasten kirjakerhoissa huoltaja, ja luottotietojen tulee olla kunnossa. Kerhon hyväksyttyä jäsenyytesi saat liittymislahjakirjat postissa joko kotiin tai lähimpään postiin.

Suureen Suomalaiseen kirjakerhoon liittyminen onnistuu kätevästi netissä. Tällä hetkellä liittymislahjaksi voi valita kolme kirjaa yhden euron kappalehintaan, ja lisäksi saat arvokkaan designriipuksen. Tuotelahjat vaihtelevat yleensä ajankohdan mukaan: pääpaino on aina liittymislahjavalikoiman hyvissä kirjoissa. Uudet Kirjat kirjakerhoon liittyminen antaa sinulle kolme ilmaista kirjaa liittymislahjojen kirjavalikoimasta sekä Luhdan pyyhesetin postikulujen hinnalla. Uudet Kirjat kirjakerhossa on jäsenyysaikana vähintään kahden kuukaudenkirjan ostovelvoite. Luultavasti Suomen hauskin kirjakerho on Mauri Kunnas Kirjakerho. Tähän kirjakerhoon liittyminen tapahtuu kirjakerhon nettisivulla. Liittymislahjaksi saat Mauri Kunnaksen Majatalon väki ja kaappikellon kummitukset -kirjan postikulujen hinnalla.

Kirjakerhoon liittyminen kannattaa, jos luet paljon, ostaisit muutenkin kirjoja tai asut esimerkiksi pienellä paikkakunnalla, jossa ei välttämättä ole kovin hyviä kirjaston ja kirjakauppojen palveluita saatavilla. Kirjakerhosta saat kätevästi uusimmat suosikkikirjat sekä eri alojen tietokirjat, pokkarit ja kaikenlaiset muutkin uudemmat ja vanhemmat julkaisut kätevästi suoraan kotiin tai lähipostiin. Usein houkuttelevat liittymislahjat tukevat kirjakerhoon liittymistä. Monet henkilöt kritisoivat kirjakerhoon liittymistä niin sanotulla ostopakolla, joka käytännössä ei tarkoita mitään muuta, kuin velvollisuutta ostaa muutama jäsenhintainen kirja jäsenyysaikana liittymislahjoiksi saatujen kirjojen hinnan tasaamiseksi. Saat tiedon tulevasta kuukaudenkirjasta hyvissä ajoin, ja jos se ei kiinnosta sinua, voit peruuttaa kirjan joko netissä tai puhelimitse. Kirjakerhoissa on usein hyviä kirjatarjouksia ja alennuskampanjoita, joita kirjojen ystävä tekee löytöjä pikkurahalla. Toki, jos et ostaisi kirjoja muutenkaan, ei kirjakerhoon liittyminen siinä tapauksessa ole varmaan kannattavaa. Kirjojen ystävälle kirjakerhoon liittyminen sen sijaan voi olla oikein hyvä vaihtoehto lukemisharrastuksen tukemiseksi.

Lasten kirjakerhoihin liittyminen tapahtuu vanhemman, täysi-ikäisen henkilön toimesta. Lasten kirjakerhojen osalta liittymisen mielekkyyttä voi ajatella samoin kuin aikuistenkin, eli jos ostaisit lapselle joka tapauksessa muutamia kirjoja vuodessa, kirjakerhoon liittyminen voi olla paikallaan. Kotiin saapuvasta kerholehdestä tai kirjakerhon nettisivuilta on helppo tutustua kerhon valikoimaan ja tilata haluamiaan, tai lapsen haluamia, kirjoja suoraan kotiin. Tämä on tosi helppoa ja kätevää ilman kirjakaupoissa jonottamista, tai kirjaston rajallisten valikoimien tutkimista.

Kirjakerhot ovat kirjanystävälle hyvä lisä kirjakauppojen tarjontaan. Etenkin syrjäseuduilla, jossa ei juuri kirjakauppoja löydy, kirjakerhot tuovat suurta helpotusta lukemisesta pitävien henkilöiden elämään. Kerhojen valikoimista voit tilata mieluista luettavaa niin usein kuin haluat. Halutessasi voit tilata kuukaudenkirjan kanssa samassa paketissa muita kirjoja ja säästää näin postikuluissa. Postilaatikkoon kolahtava kirjapaketti tai paketin saapumisilmoitus on aina iloinen yllätys.

  • Kirjakerhoon helppo liittyä netissä
  • Jäsenen oltava täysi-ikäinen jolla on luottotiedot kunnossa
  • Liittymislahjaksi yleensä 2 – 3 kirjaa maksutta tai nimelliseen hintaan sekä lisäksi tuotelahjoja